Consultant Biogas (32-40 uur) – HBO

Consultant Biogas (32-40 uur) – HBO

Wil jij bijdragen aan het verduurzamen van de agrarische sector? Meehelpen aan een oplossing waarin de boer de stad van groen gas voorziet en tevens zijn stikstofemissie halveert?

Als dit uitdagende werkveld je aanspreekt, dan ben je bij ons aan het goede adres!

In de agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas of groene warmte. Ons speerpunt is om op elke boerderij een mono-mestvergister neer te zetten en hier direct of gemeenschappelijk (via een Bio-HUB) groen gas of groene warmte van te maken. De boer zorgt dat de stad er warmpjes bij zit en tevens halveren wij bij deze oplossing de stikstofemissie.

Wij zoeken een consultant met affiniteit met de agrarische sector, die met de boer aan de keukentafel de biogasoplossing uitwerkt. Je werkt samen in een leuk team met een informele sfeer om deze innovatieve oplossing te realiseren. Bij voorkeur blijven wij nog betrokken bij de bedrijfsvoering, zodat onze oplossingen écht een succes worden. Je dient tegen een stootje te kunnen en als er iets mis gaat, dan lossen wij dit met elkaar op.

Wat ga jij doen? 

  • Het uitvoeren en begeleiden van biogasprojecten;
  • Het implementeren van de innovaties van CCS: de Bio-UP en de Bio-HUB.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur HAS, HTS -werktuigbouwkunde of agrotechnologie) of een andere relevante opleiding. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van financiële businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem en projectmatig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal heb je passie voor duurzame energie in de landbouw.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie waarbij je wordt begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus én een winstdelingsregeling.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Paul Bodewitz op tel: 06-19431313. Solliciteren kan via onderstaand formulier. Deze vacature sluit 1 september 2022.

Sollicitatie

Sollicitatie via de website

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief