Office Medewerker (24 uur) – MBO+/HBO

Office Medewerker (24 uur) – MBO+/HBO

Wil je bijdragen aan een snelgroeiend bedrijf in de energietransitie? Ben je een service verlenende professional die met een lach klanten te woord staat en collega’s ondersteund? En zoek je een uitdaging binnen een snel veranderende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CCS Energie-advies (CCS) biedt haar klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In de agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas, groene elektriciteit en/of warmte. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren.

Voor ons team Intern Bedrijf zoeken wij een Office Medewerker die onze consultants en directie in onze groeifase kan ondersteunen.

Wat ga je doen?

  • Verwelkomen van alle klanten en bezoekers;
  • Je organiseert netwerkevents en werkt mee met marketing;
  • Je organiseert personeelszaken bij werving en selectie;
  • Je redigeert eindrapporten vóórdat ze naar onze klanten worden gestuurd;
  • Samen met je collega’s zorg je voor de algemene ruimtes van het kantoor;
  • Je ondersteunt de directie in agendamanagement.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde MBO/HBO-studie (secretarieel, personeelsmanagement, marketing) of een andere relevante opleiding en hebt kennis van Microsoft Office. Je hebt een service verlenende instelling en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Ervaring in personeelsmanagement en/of marketing is een pré. Maar bovenal wil je met je team onderdeel zijn van de groei in de energietransitie.

Wat bieden wij jou?

CCS biedt een marktconform salaris, vakantiegeld, een prestatieafhankelijke bonus én een winstdelingsregeling. Je werkt binnen een jong team waarbij er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling, gezellige borrels en interne evenementen.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Bodewitz op tel: 06-19431313. Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Sollicitatie

Sollicitatie via de website

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief