Vacature – Projectontwikkelaar Biogas (32-40 uur) – HBO/WO

Vacature – Projectontwikkelaar Biogas (32-40 uur) – HBO/WO

Heb jij affiniteit met het verduurzamen van de agrarische sector? Wil jij bijdragen aan een oplossing waarin de boer de stad van groen gas voorziet en tevens zijn stikstofemissie halveert? Als dit uitdagende werkveld je aanspreekt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor ons team Biogas zijn wij op zoek naar een gedreven Projectontwikkelaar Biogas.

In de agrarische sector begeleiden we klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas, groene elektriciteit en/of warmte. Ons speerpunt is om op elke boerderij een mono-mestvergister neer te zetten en hier direct of gemeenschappelijk (via een Bio-HUB) groen gas of groene warmte van te maken. De boer zorgt dat de stad er warmpjes bij zit en tevens halveren zij bij deze oplossing de stikstofemissie.

CCS biedt een complete oplossing voor energievraagstukken en zorgt eveneens voor de implementatie van de gekozen oplossing gedurende het gehele project: van het aanvragen van offertes en subsidies tot de bouwbegeleiding of directievoering en nazorg.

Wat ga jij doen?
We zoeken een projectontwikkelaar die affiniteit heeft met de agrarische sector en met de boer aan de keukentafel de biogasoplossing uitwerkt. Je werkt samen in een leuk team met een informele sfeer om deze innovatieve oplossing te realiseren. Je werkzaamheden bestaan uit het initiëren, ontwikkelingen, het begeleiden en het realiseren van de innovatieve mono-mestvergisting- en biogassystemen van CCS, namelijk de Bio-UP en de Bio-HUB. Je gaat hierbij met verschillende partijen om de tafel. Denk hierbij aan veehouders, overheden, instanties, financiers en leveranciers. Het ene moment geef jij een ijzersterke presentatie voor een groep boeren en het andere moment ben jij bezig met het opzetten van een biogas B.V. voor deze boeren.

Wat vragen wij van jou?
– Een afgeronde WO- of HBO-studie (bij voorkeur HAS of HTS – werktuigbouwkunde of agrotechnologie) of een andere relevante opleiding;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Zelfstandig, planmatig en nauwkeurig kunnen werken;
– Je bent een doorzetter, hebt een flexibele instelling en kunt makkelijk schakelen;
– Affiniteit met projectmatig werken;
– Integere, oplossingsgerichte persoonlijkheid.

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige uitdagende functie, waarbij je de kans krijgt om bij te dragen aan duurzame energieoplossingen voor de agrarische sector. Je komt te werken binnen een fijn informeel jong team met een sterke focus op innovatie.
Je wordt begeleid door ervaren consultants en er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Wij bieden je een marktconform salaris, een laptop van de zaak, een prestatieafhankelijke bonus én een winstdelingsregeling. Daarnaast hebben we vanuit ons kantoor een mooi uitzicht op het Rijsterborgherpark.

Ben jij onze nieuwe collega?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Bodewitz op telefoonnummer 06-19431313. Jouw CV met brief kun je e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl of maak kennis via onze website www.ccsenergieadvies.nl

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief