Verkoper Biogas installaties (32-40 uur)

Verkoper Biogas installaties (32-40 uur)

Wil je bijdragen aan het verduurzamen van de agrarische sector? Meehelpen aan een oplossing waarbij boeren de stad van groen gas voorzien én waarmee de stikstofemissie op de boerderij halveert?

Als deze uitdaging je aanspreekt, dan ben je bij ons aan het goede adres!

In de agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas of groene warmte. Ons doel is om op elke boerderij een mono-mestvergister neer te zetten en via een collectief van boeren (Bio-HUB) groen gas of groene warmte te produceren. Onze klanten zorgen er voor dat de stad er warmpjes bij zit en tevens halveren wij met deze oplossing de stikstofemissie.

Wij zoeken een verkoper/adviseur die affiniteit heeft met de agrarische sector. En die er niet voor schuwt om samen met de boer aan de keukentafel een biogasoplossing uit te werken. Je werkt samen in een jong maar ervaren team in een informele sfeer om innovatieve oplossingen te realiseren. Bij voorkeur blijven wij na het verkoopmoment betrokken bij de bedrijfsvoering zodat onze oplossingen écht een succes worden. En als er iets mis gaat…… dan lossen wij dit met elkaar op.

Wat ga je doen? Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het uitvoeren en begeleiden van biogasprojecten;
  • Het verkopen van innovaties van CCS, namelijk de Bio-UP en de Bio-HUB.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding (werktuigbouw, technische bedrijfskunde, agrotechnologie) of een andere relevante opleiding. Je maakt een representatieve indruk en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem en projectmatig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal… je hebt passie voor duurzame energie en/of energiebesparingen.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie waarbij je wordt begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus én een winstdelingsregeling.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Dhr. P. (Paul) Bodewitz op tel: 06-19431313. Solliciteren kan via onderstaand formulier. De vacature sluit 1 oktober 2022.

Sollicitatie

Sollicitatie via de website

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief