4e editie Climate Innovation Experience Utrecht

4e editie Climate Innovation Experience Utrecht

Vandaag vindt de 4e editie van de Climate Innovation Experience plaats in Utrecht.

Tijdens deze dag staat samenwerken aan klimaatinnovatie centraal. Welke maatregelen moeten er genomen worden om de doelstellingen van 2030 te behalen, en hoe kunnen we onze maatschappij transformeren tot een klimaat-veerkrachtige samenleving?

De Climate Innovation Experience wordt georganiseerd door EIT Climate-KIC. Het thema van de dag is “Transformeer innovatie in klimaatacties”. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe technische innovaties, gecombineerd met ondernemerschap, de noodzakelijke veranderingen tot stand kunnen brengen. Het dagprogramma en de mogelijkheid tot (gratis) registratie vindt u hier.

CCS Energie-advies is trots dat wij, samen met TNO, ons project BEST Energy CheckUp mogen presenteren. BEST Energy CheckUp is een initiatief  van een consortium bestaande uit CCS Energie-advies, TNO en de Italiaanse onderzoeksinstellingen ASTER en ENEA samen met Climate-KIC. Vanuit BEST Energy CheckUp organiseren en stimuleren wij de professionele samenwerking tussen ondernemers om maximale energiebesparing en duurzame productie van energie te realiseren.

Tijdens de Climate Innovation Experience lichten wij de werkzaamheden van BEST Energy CheckUp verder toe. Wij hopen u daar te zien!

Over dit artikel

25 oktober 2018 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief