Agri Duurzaamheidsdag

Agri Duurzaamheidsdag

Op 18 april vindt de Agri Duurzaamheidsdag plaats op de mooie locatie “Veerkracht” in Klarenbeek. Het thema van de dag is duurzaam, efficiënt en toekomstgericht. Boeren/telers kunnen informatie inwinnen over hoe zij geld kunnen verdienen met het duurzaam maken van hun agrarische onderneming.

Door het bijwonen van workshops, het luisteren naar praktijkverhalen uit de sector of het opdoen van advies kunnen de agrariërs zich klaarstomen voor de toekomst van duurzaamheid en kringlooplandbouw.

CCS Energie-advies staat u samen met Milieusystemen Tiel (MST) graag te woord over de mogelijkheden van mestvergisting, het opwaarderen van biogas en de inzet van zonne-energie. Als projectpartners hebben CCS en MST al meerdere vergistingsinstallaties gerealiseerd en kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de voordelen en mogelijkheden voor uw bedrijf.

Kijkt u voor meer informatie alvast op de website van de Agri Duurzaamheidsdag voor het programma , de website van MST voor informatie over mestopslag of naar de producten en diensten van CCS op het gebied van landbouw en zonne-energie.

Uiteraard hopen wij met u kennis te maken op de Agri Duurzaamheidsdag en u daar van waardevolle informatie te kunnen voorzien.

Aanmelden

 

 

Over dit artikel

21 maart 2019 / Auteur: Joost Berends

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief