CCS op Land en Tuinbouwbeurs in Bathmen

CCS op Land en Tuinbouwbeurs in Bathmen

CCS op Land- en Tuinbouwbeurs

Dit jaar vindt de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland van CNO-EXPO plaats bij CCS Energie-advies om de hoek; op het erf van boerenbedrijf De Mariahoeve in Oxe (Bathmen). Het toeval wil dat CCS in diezelfde buurtschap (Oxe) ook een project in uitvoering heeft, bij buurman Hans Nijkamp.

Project Nijkamp

Dit project bewijst dat monomest-vergisting rendabel te maken is, als het biogas optimaal wordt ingezet. In dit geval wordt het omgezet in warmte voor de mestverwerking. Het deel van het biogas (ongeveer 50%) dat hier niet benodigd is, gaat naar een biogashub. De realisatie hiervan staat voor volgend jaar op het programma. Deze hub gaat biogas afkomstig van vijf boerenbedrijven uit het buitengebied leveren aan de industrie in Deventer.

Beursinformatie

 
Plattegrond Deelnemerslijst Flyer

CCS op de beurs

De beurs vindt plaats van 26 juni t/m 28 juni en is alle dagen geopend van 13:00 uur tot 21:30 uur. Vanuit onze stand op de beurs informeren wij de agrariërs graag over de mogelijkheden van duurzame energie in de agrarische sector. Hierbij kan gedacht worden aan de inzet van pv zonnepanelen op het dak van een schuur of in een veld, het besparen van energie om daarbij kunnen voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing 2019 en het vergisten van (mono-)mest. Verder informeren wij u ook graag over de door CCS ontwikkelde systemen Bio-UP, Bio-NP en Bio-HUB. Wilt u weten of een bepaalde maatregel, systeem of aanpak voor uw bedrijf ingezet kan worden, dan kan CCS ook een haalbaarheidsstudie uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bezoek ons op binnenstand 147. Heeft u vooraf al vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op via info@ccsenergieadvies.nl of +31 (0)570-667000.

Over dit artikel

6 juni 2019 / Auteur: Joost Berends

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief