CFP Green Buildings Congres 2018

CFP Green Buildings Congres 2018

MKB Energy CheckUp nam op 13 september met plezier deel aan het CFP Green Buildings 2018 congres. Tijdens de plenaire lezingen zijn we enorm geïnspireerd door verschillende sprekers.

Filosoof Ruud Veltenaar bracht ongemakkelijke waarheden met een flinke dosis humor in zijn briljante lezing. Katja Schuurman liet vervolgens zien dat het goed mogelijk is om kleinschalige producenten van duurzame artikelen eerlijk te behandelen met haar bedrijf Return to Sender. Ezekiel Ole Katato, een stamhoofd van de Masaï, riep onze leiders op om hun verantwoordelijkheid te nemen en toekomstbestendige keuzes te maken.

Tot slot vertelde zakenvrouw van het jaar, Aukje Kuypers, welke keuzes zij maakt binnen het installatiebedrijf Kuijpers (waarvan ze de directeur is) om bij te dragen aan de energietransitie.

De pitch wedstrijd genaamd de “Green Buildings Innovation Challenge” bood ons een mooie kans om de nieuwe ontwikkelingen en toekomstvisie van onze online energiescan te presenteren. Bovendien hebben we tijdens de wedstrijd kennis kunnen maken met een groot aantal innovatieve bedrijven die klaar staan om onze wereld te veranderen!

Onze hartelijke felicitatie voor het vernieuwende bedrijf Phi Accelerator voor het winnen van de pitch wedstrijd. Hun idee om gedragsverandering rondom besparing te stimuleren door middel van een “serious game” werd terecht beoordeeld als excellent!

www.energycheckup.nl
www.returntosender.nl
www.cfp.nl

Over dit artikel

20 september 2018 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief