Gear@SME projectupdate: handboek voor energiebesparing beschikbaar!

Gear@SME projectupdate: handboek voor energiebesparing beschikbaar!

Het internationale project Gear@SME ondersteunt het mkb bij verduurzaming en de invoering van energie-efficiënte maatregelen. Al eerder beschreven we de succesvolle start van de pilot in Meierijstad, maar nu heeft het project weer een aantal nieuwe updates!

Handboek voor energiebesparing beschikbaar

Een belangrijk element in de Gear@SME-methodologie is het samenwerken met een lokale trusted partner, zoals een ondernemersvereniging of parkmanagementorganisatie. Voor deze trusted partners is er nu een digitaal handboek beschikbaar waarmee ze mkb’ers kunnen ondersteunen op weg naar verduurzaming en efficiënter energiegebruik. Het handboek werkt toe naar een gestructureerde (en gezamenlijke) aanpak van verduurzaming en het invoeren van energiebesparende maatregelen. Met behulp van praktische inzichten word je als trusted partner geïnspireerd de juiste stappen te zetten. Bovendien kun je uit dit handboek informatie halen over hoe je ondernemers op een bedrijvenpark kunt enthousiasmeren om actie te ondernemen en met elkaar samen te werken aan verduurzaming! Lees hier het Engelse persbericht van deze publicatie, of de Nederlandse vertaling.

Website in de maak

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een website over Gear@SME. Op deze website kun je straks alle informatie over het project terugvinden. Ook houden we je via deze website op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de voortgang binnen het project. To be continued!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Gear@SME, schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

 

 

Over dit artikel

30 juni 2021 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief