Hard aan de slag bij Van Beek

Hard aan de slag bij Van Beek

In 2019 zijn we hard aan de slag geweest voor Van Beek schroeftransport! We hebben gewerkt aan drie verschillende opdrachten om op die manier het bedrijf te helpen om duurzamer om te gaan met energie.

Van Beek

Kijken naar het verwarming- en ventilatiesysteem bij Van Beek was de grootste opdracht. Dit systeem was verouderd en moest nodig duurzamer. Zo waren de luchtverwarmers al behoorlijk oud en daardoor niet bepaald duurzaam. We hebben naar een oplossing voor dit probleem gezocht en voor Van Beek verschillende offertes beoordeeld. Zo kunnen zij zelf de juiste keuze maken.

We hebben Van Beek ook geholpen met het voldoen aan de informatieplicht waarbij aangegeven moet worden aan RVO welke energiebesparingsmogelijkheden toegepast kunnen worden die binnen 5 jaar zijn terugverdiend. Hier kunnen we eigenlijk heel positief over zijn, want Van Beek was al ontzettend goed bezig. Er stond nog maar weinig open aan maatregelen waar niet aan voldaan was om helemaal te voldoen aan de energiebesparingsplicht. Zo maakt het bedrijf bijvoorbeeld al gebruik van led-verlichting.

Tot slot hebben we in het kader van verdere verduurzaming voor Van Beek subsidie aangevraagd om zonnepanelen aan te leggen. Deze subsidie is toegekend, dus ook die maatregel om verder te kunnen verduurzamen is nu te realiseren.

Al met al kijken we tevreden terug op het werk dat we bij Van Beek hebben geleverd. We hopen in de toekomst vaker bedrijven op deze manier te kunnen helpen. Mocht u benieuwd zijn op welke manier we uw bedrijf kunnen helpen om verder te verduurzamen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Over dit artikel

25 november 2019 / Auteur: Yannick Baay MSc

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief