Overijssel Bespaart

Overijssel Bespaart

Overijssel Bespaart

Energie besparen is kosten besparen. Het voordeel hiervan is ook dat daarmee de CO2 voetafdruk verkleind wordt. Bovendien hoef je energie die je niet verbruikt ook niet op te wekken. De regelgeving waar veel ondernemers momenteel mee te maken krijgen, de erkende maatregelen en de informatieplicht, richt zich daarom ook op energiebesparing. Om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met besparen heeft VNO-NCW Midden in samenwerking met de provincie Overijssel, IIME en CCS Energie-advies het project Overijssel Bespaart opgezet.

Het doel van het project Overijssel Bespaart (website spoedig live) is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om:
• Inzicht te krijgen in hun eigen energiegebruik;
• Kennis op te doen over de maatregelen om energie te besparen;
• Subsidies aan te vragen om besparen nog makkelijker te maken.

Deze diensten bieden wij bovendien met veel korting, of zelfs geheel kosteloos, met dank aan hulp van de provincie! De energiescans worden aangeboden via ons MKB besparingsplatform MKB Energy CheckUp.

Uw bedrijf bespaart

Wil je als ondernemer meedoen met Overijssel bespaart? Dat kan voor slechts 75 euro excl. btw. In dat geval ontvangt u een energiescan, waarin u inzicht krijgt in de maatregelen die nog toe te passen zijn. Dat is ook een startpunt voor het verzamelen van de informatie die nodig is om te voldoen aan de informatieplicht. Voert u één of meer van de geadviseerde maatregelen uit, dan kunt u de 75 euro ook nog eens terugvragen: gratis energiescan!
Wilt u liever compleet zorgeloos voldoen aan de informatieplicht, dan kunnen wij u ook alle zorgen uit handen nemen. Dit kan zelfs zonder een eigen E-herkenning! Bent u geïnteresseerd, kijk dan snel voor ons aanbod op energycheckup.nl/aanbod.

Uw gemeente bespaart

Om veel ondernemers te bereiken werken wij nauw samen met gemeentes, omgevingsdiensten en ondernemersverenigingen. In samenwerking met hen voeren wij een efficiënte communicatie campagne om bedrijven op de hoogte te brengen van de regelgeving, en van de kansen die ons project biedt! Uiteraard werkt dit in elke gemeente anders. Daarom is een door ons op maat gemaakte oplossing in veel gemeenten welkom. Wil je met jouw gemeente of ondernemersvereniging meedoen aan Overijssel Bespaart, en zo jouw collega’s of leden helpen besparen? Neem dan nu con tact op via het contactformulier.

Over dit artikel

3 juni 2019 / Auteur: Dr. Ir. Daniël Bakker

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief