RMV Beurs Hardenberg bijna van start

RMV Beurs Hardenberg bijna van start

De 24e editie van de RMV Beurs begint bijna! Dit jaar wordt de beurs op 29, 30 en 31 oktober georganiseerd in de evenementenhal van Hardenberg. Ook dit jaar staat CCS Energie-advies weer op de beurs. Dit jaar presenteren wij vol trots onze Bio-NP, dé oplossing voor het probleem van de stikstofemissie op de boerderij. Wanneer u hier meer over wil weten moet u vooral onze stand 229 komen bezoeken!

De Bio-NP zet mest om naar kunstmest. Op deze wijze kunt u kunstmestvrij worden en kan daarnaast een eventueel mestoverschot op uw boerderij worden verwerkt. Een positief neveneffect is dat uw stikstofemissie tot 50% gereduceerd kan worden. Dit is vooral goed nieuws voor bedrijven in de buurt van natuurgebieden, waar emissiereductie gewenst is. Mocht dit voor u en uw onderneming en probleem zijn, dan kan de Bio-NP een oplossing zijn. De eerste Bio-NP installatie is in gebruik genomen en draait zeer goed. De installatie zet op dit moment 80 procent van de ammoniak om naar kunstmest.

Graag lichten wij de Bio-NP en onze andere oplossingen (zoals biogas en zonne-energie) voor duurzame veehouderij toe op de RMV Beurs.

Het hele programma is te vinden op de site van de beurs. Op dw site kunt u ook nog steeds kaarten bestellen. Graag zien we u terug op de beurs!

Over dit artikel

18 oktober 2019 / Auteur: Yannick Baay MSc

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief