Upcoming Events

Upcoming Events

Dit jaar staan wij op verschillende evenementen, waar we de nieuwste ontwikkelingen en onze innovaties gaan presenteren. Graag nodigen we je uit om samen met ons de wereld van duurzaamheid en innovatie te verkennen op verschillende beurzen en open dagen.

Ontdek Bio-UP op de Open Energiedag in Hoge Hexel, 16 september, 12.00 – 16.00 uur
We nodigen we je graag uit voor een bijzondere rondleiding tijdens onze Open Energiedag in Hoge Hexel. Kom en ervaar de Bio-UP, onze innovatie op het gebied van duurzame energie.

Bereid je voor op The Future of Us in Arnhem, 28 september, 13.30 – 19.00 uur
Wij presenteren we met trots onze Bio-HUB tijdens “The Future of Us” in Arnhem. Een festival dat de energietransitie verbindt met de circulaire economie en innovatie.

Beleef Innovatie op Beurzen
Agrarische Schouw Joure, 28 september, 8.30 – 17.30 uur
Dit is dé toonaangevende agrarische vakbeurs. Samen met onze collega’s van CCS Energie-advies zullen we je verwelkomen om de nieuwste ontwikkelingen en trends in de agrarische sector te ontdekken.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg, 24-26 oktober, 13.00 – 22.00 uur
Hier presenteren wij ons merk Bio-Line: De route naar een circulaire toekomst. Laat je inspireren terwijl we je alles vertellen over onze innovaties, van Bio-UP tot Bio-HUB.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem, 28-30 november, 13.00 – 22.00 uur
Bezoek ons op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Ook hier presenteren we ons merk Bio-Line en delen we graag alles over onze innovaties. Een uitgelezen kans om samen de weg naar een circulaire toekomst te verkennen.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op deze evenementen!

Over dit artikel

22 augustus 2023 / Auteur: Ester Vendrig LLB

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief