Stage Marketing en Communicatie

Stage Marketing en Communicatie

CCS timmert hard aan de weg! We ontwikkelen zelf innovatieve concepten en installaties die helpen om de agrarische sector, de gebouwde omgeving en de industriesector in Nederland te verduurzamen. Afgelopen jaar wonnen we hier zelfs de Jan Terlouw-innovatieprijs voor! Om onze doelgroepen goed te blijven bereiken en onze innovaties op de juiste plekken onder de aandacht te krijgen, zoeken we continu naar de beste manieren om onze marketing en communicatie vorm te geven.

Omdat we groeien, zijn we momenteel druk bezig met het opstellen van o.a. marketing- en communicatiestrategieën die straks vertaald worden naar praktische taken en acties. Voor ons is dit een proces vol leermomenten en interessante nieuwe uitdagingen. En toegegeven: hier kunnen we best een beetje hulp bij gebruiken. Daarom zoeken we een stagiair(e) die affiniteit heeft met en (enige) kennis heeft van marketing en communicatie. Naast dat je meehelpt met de dagelijkse MarCom-klussen, leer je bij ons hoe strategieën gemaakt en in de praktijk gebracht worden. Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen input, creativiteit en initiatieven. We zoeken dus een echte doener met denkkracht! Daarnaast vinden we het leuk als je energie krijgt van meewerken in de innovatieve voorhoede van de verduurzaming in Nederland.

De werkzaamheden omvatten:

  • Helpen de strategieën op het gebied van Marketing en Communicatie uit te werken
  • SEO-analyses maken en deze in praktijk te brengen
  • Website aanpassingen in WordPress en Wix maken
  • Mogelijk helpen websites op te bouwen
  • Marketing pakketten samenstellen voor onze producten en diensten
  • Social media kanalen beheren
  • Analyses maken van de behaalde resultaten zodat hierop bijgestuurd kan worden.

Tijdens je stageperiode krijg je hulp en begeleiding van onze marketingcoördinator en werk je samen met een team van specialisten, bestaand uit een tekstschrijver, grafisch (online) vormgevers, marketingadviseurs, vakspecialistische consultants en bedrijfskundigen. Zij hebben allemaal jaren ervaring opgedaan in hun specialisaties en samen zorgen we ervoor dat we mooie stappen kunnen maken.

CCS is gevestigd in Deventer met mooi uitzicht op het Rijsterborgherpark, op loop afstand van de binnenstad en het station. Wij bieden hierbij een stagevergoeding.

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij CCS? Neem dan contact op met Joost Berends via berends@ccsenergieadvies.nl of 0570 667 000

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief