Consultant Biogas (32-40 uur) – HBO

Consultant Biogas (32-40 uur) – HBO

Wil jij bedragen aan het verduurzamen van de agrarische sector? Meehelpen aan een oplossing
waarin de boer de stad van groen gas voorziet en tevens zijn stikstofemissie halveert?

Als dit uitdagende werkveld je aanspreekt, dan ben je bij ons aan het goede adres.

In de Agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas, of groene warmte. Ons speerpunt is om op elke boerderij een mono mestvergister neer te zetten en hier direct of gemeenschappelijk (via een Bio-HUB) groen gas of groene warmte van te maken. De boer zorgt dat de stad er warmpjes bij zit. Tevens halveren wij bij deze oplossing de stikstofemissie.

Wij zoeken een consultant met affiniteit met de agrarische sector, die met de boer aan de keukentafel de biogasoplossing uitwerkt. Je werkt samen in een leuk team met een informele sfeer om deze innovatieve oplossing te realiseren. Bij voorkeur blijven wij nog betrokken bij de bedrijfsvoering, zodat onze oplossingen écht een succes worden. Je dient tegen een stootje te kunnen. Als er iets mis gaat, lossen wij dit met elkaar op.

Wat ga jij doen? Je werkzaamheden behelzen o.a.:

  • Het uitvoeren en begeleiden van biogasprojecten;
  • Het implementeren van de innovaties van CCS, nl. de Bio-UP en de Bio-HUB

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde HBO-studie (voorkeur HAS of HTS -werktuigbouwkunde of agrotechnologie) of een andere relevante opleiding. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van financiële businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem. Projectmatig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal heb je passie voor duurzame energie in de landbouw.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie waarbij je wordt begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus én een winstdelingsregeling.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Dr. Ir. René Cornelissen op tel. 0570-667000. Jouw CV met brief kun je z.s.m. – maar vóór 1 juni 2022 –  e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief