Consultant Duurzame Energie (32-40 uur)

Consultant Duurzame Energie (32-40 uur)

Zie jij jezelf als Consultant verder ontwikkelen bij een hoogwaardig energieadviesbureau?

Wij zoeken een enthousiaste collega die zich wil inzetten voor duurzame energie, zowel in de Gebouwde Omgeving als in de Agrarische sector.

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie. CCS Energie-advies (CCS) biedt haar klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In de Agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen(e) gas, elektriciteit en/of warmte. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van waterstof en zonne-energie bij het optimaliseren van bedrijventerreinen.

Zowel de snelle ontwikkeling van bio-HUB’s (meerdere aaneengesloten vergisters op één gasleiding) als de werkdruk binnen het team Gebouwde Omgeving vraagt om uitbreiding in de bezetting. De teams hanteren een systematische aanpak, waarbij er veel ruimte is voor creativiteit en het bedenken (en ontwikkelen) van energie-innovaties.

Wat ga jij doen? Je werkzaamheden behelzen o.a.:

  • Het uitvoeren en begeleiden van duurzame energieprojecten bij verschillende bedrijven en marktsegmenten; van inventarisatie tot realisatie.
  • Samenwerking met toonaangevende partners in zowel binnen- als buitenland, zoals kennisinstellingen (TNO), overheden (gemeentes, provincies, rijksoverheid en Europese Unie), bedrijfsleven (MKB-ers, installateurs, energiemaatschappijen), hogescholen en universiteiten en natuurlijk je collega energieconsultants van CCS.
  • Het ontwikkelen van nieuwe energieconcepten, energietools en platforms, veelal in Europese context.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde HBO/WO-opleiding (werktuigbouw, technische bedrijfskunde, agrotechnologie) of een andere relevante opleiding. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem. Projectmatig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal… je hebt passie voor duurzame energie en/of energiebesparingen.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie waarbij je wordt begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus, én een winstdelingsregeling.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Dr. Ir. René Cornelissen op tel. 0570-667000. Jouw CV met brief kun je e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl. Maak alvast kennis met ons via onze website www.ccsenergieadvies.nl

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief