Consultant Energieprojecten (40 uur) – HBO

Consultant Energieprojecten (40 uur) – HBO

Ben jij op zoek naar een adviesfunctie bij een hoogwaardig energieadviesbureau? En wil je met ons meebouwen aan de nieuwe dienst collectieve energieprojecten op bedrijventerreinen? Als dit uitdagende werkveld je aanspreekt, dan ben je bij CCS aan het goede adres! Voor het team Gebouwde Omgeving zoeken wij een enthousiaste collega die zich wil inzetten voor duurzame energie.

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie. CCS Energie-advies (CCS) biedt haar klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In de agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas, groene elektriciteit en/of warmte. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van waterstof en zonne-energie bij het optimaliseren van bedrijventerreinen.

CCS heeft als leider van het consortium DICE (Dienst Collectieve Energieprojecten Bedrijventerreinen) een dienst ontwikkeld waarmee we met slimme tooling én onze energiekennis bedrijventerreinen gaan bedienen. Kortom, we gaan de bezetting van het team Gebouwde Omgeving fors uitbreiden. De teams hanteren een systematische aanpak, waarbij er veel ruimte is voor creativiteit en het bedenken (en ontwikkelen) van energie-innovaties.

Wat ga je doen?

  • Het uitvoeren en begeleiden van verschillende energieprojecten, van inventarisatie tot realisatie, bij groepen ondernemers en overheden;
  • Samenwerking met toonaangevende partners in Nederland, zoals kennisinstellingen (TNO), overheden (gemeentes, provincies, rijksoverheid en Europese Unie), bedrijfsleven (MKB-ers, installateurs, energiemaatschappijen), en natuurlijk je collega energieconsultants van CCS;
  • Het ontwikkelen van nieuwe energieconcepten, energietools en platforms;
  • Het verwerven van energie-opdrachten (acquisitie).

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde relevante HBO-studie (bij voorkeur technische bedrijfskunde, ruimtelijke ontwikkeling, bedrijfskunde of milieutechniek). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van financiële businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem en projectmatig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal… je hebt passie voor duurzame energie en durft beslissingen te nemen.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie waarbij je wordt begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus, een laptop van de zaak én een winstdelingsregeling.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Paul Bodewitz op 06-19431313. Solliciteren kan via onderstaand formulier. Deze vacature sluit 1 september 2022.

Sollicitatie

Sollicitatie via de website
Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief