Senior Consultant Energie Gebouwde Omgeving (32-40 uur)

Senior Consultant Energie Gebouwde Omgeving (32-40 uur)

Wie zijn wij?
CCS Energie-advies (CCS) biedt onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Tot onze kernactiviteiten behoren het verduurzamen in de markt Gebouwde Omgeving en biomassavergisting in de Agrarische sector. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren. De diensten betreffen het voldoen aan wettelijke kaders (diverse scans) en het realiseren van duurzaamheidswensen. Het team Gebouwde Omgeving (3-4 FTE) hanteert een systematische aanpak, waarbij er veel ruimte is voor creativiteit en het bedenken (mee-ontwikkelen) van innovaties.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die als expert en meewerkend voorman fungeert in het huidige team Gebouwde Omgeving. Je werkzaamheden behelzen o.a.:

  • Het uitvoeren en begeleiden van duurzame energieprojecten bij verschillende bedrijven en bedrijventerreinen; van inventarisatie tot realisatie.
  • Samenwerking met toonaangevende partners in zowel binnen- als buitenland, zoals kennisinstellingen (TNO), overheden (gemeentes, provincies, rijksoverheid en Europese Unie), bedrijfsleven (MKB-ers, installateurs, energiemaatschappijen), hogescholen en universiteiten en natuurlijk je collega energieconsultants van CCS.
  • Het ontwikkelen van nieuwe energieconcepten, energietools, platforms en multidisciplinaire projecten, veelal in Europese context.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een WO- of HBO- opleiding met een achtergrond in techniek met minimaal 5 jaar werkervaring. Kennis van duurzame energie en/of energiebesparing geniet de voorkeur. Je bent ambitieus, hebt overtuigingskracht, en weet marktsignalen om te zetten in concrete projecten. Je legt makkelijk contacten, weet klanten te binden en hebt een aantoonbaar netwerk bij overheden en het bedrijfsleven. Je werkt graag op projectmatige basis en neemt de regie tijdens de dagstart met je team. Een vereiste is dat je schriftelijk/mondeling goed kunt communiceren (Nederlands en Engels).

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een veelzijdige functie waarin je ondersteund en begeleid zal worden door ervaren consultants. Je zult naast de technische inhoud te maken krijgen met alle andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus, én een winstdelingsregeling. Daarnaast bieden wij een informele werksfeer.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dr. Ir. René Cornelissen op tel. 0570-667000. Jouw CV met brief kun je e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl. Maak alvast kennis met ons via onze website www.ccsenergieadvies.nl

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief