Subsidie Adviseur (24-36 uur) – HBO

Subsidie Adviseur (24-36 uur) – HBO

Ben jij op zoek naar een adviesfunctie waar je de spin in het web bent op subsidie-gebied bij een hoogwaardige adviesenergiebureau? Wil jij onze klanten helpen om de energieopgaves financieel mogelijk te maken, om zo iets te betekenen voor de energietransitie? Dan ben je bij CCS aan het goede adres. Wij zoeken een enthousiaste collega met financieel-economische kennis die zich wil verdiepen in energiesubsidies.

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie. CCS Energie-advies (CCS) biedt haar klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In de agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in groen gas, groene elektriciteit en/of warmte. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van waterstof en zonne-energie bij het optimaliseren van bedrijventerreinen.

Wat ga jij doen? Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het adviseren van energie consultants en directie over de financiële mogelijkheden van diverse subsidies bij energieprojecten in de agrarische branche (mestvergisting) en de gebouwde omgeving (bedrijventerreinen);
  • Verantwoordelijk zijn voor het aanvragen, beheren, en verantwoorden van subsidietrajecten binnen CCS. Hierin ben je zowel toezichthouder als meewerkend adviseur.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde relevante HBO- of WO-studie (bij voorkeur bedrijfseconomie, bedrijfskunde of bestuurskunde). Je hebt affiniteit met financieel technische vraagstukken – het doorrekenen van financiële businesscases in Excel is voor jou geen enkel probleem. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Zelfstandig werken gaat je makkelijk af. Maar bovenal… je hebt passie voor duurzame energie en hebt lef om ‘met impact’ je adviesrol uit te voeren.

Wat bieden wij jou?

Werken binnen een jong team met een sterke focus op innovatie. CCS biedt je een veelzijdige functie, waarbij er ruimte is om je de (subsidie)-materie eigen te maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris, een prestatieafhankelijke bonus, een laptop van de zaak, én een winstdelingsregeling.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Paul Bodewitz op 06-19431313. Jouw CV met korte motivatie kun je z.s.m. – maar vóór 1 juni 2022 e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief