Vacature Business Developer Duurzame Energie

Vacature Business Developer Duurzame Energie

Jezelf als technisch bedrijfskundig Business Developer verder ontwikkelen bij een innovatief en hoogwaardig energieadviesbureau?

Wij zoeken een Business Developer die zich wil inzetten voor duurzame energieprojecten met de nadruk op zonne-energie.

Wie zijn wij?

CCS Energie-advies is een innovatief en hoogwaardig energieadviesbureau te Deventer. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Hierbij begeleiden wij onze klanten van idee tot oplevering van de geadviseerde installaties of services. Dit doen wij in een professionele omgeving met veel ruimte voor creatieve oplossingen. We zijn een innovatief, informeel en ondernemend team. Je wordt betrokken in het vormgeven van de organisatie rondom de zonne-energie.

Wat zoeken wij?

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie. Belangrijk hierbij is het verduurzamen van gebouwen. Een belangrijk facet hierbij is zonne-energie. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die met ons deze tak verder gaat ontwikkelen. Naast zon zal er ook gekeken worden naar andere duurzame opties waar wij nu al zeer actief in zijn bij CCS Energie-advies, zoals warmtepompen en biogas.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding technische bedrijfskunde. Communicatief ben je vaardig (zowel in het Nederlands als Engels). Schrijven van studies en aanbiedingen vind je leuk. Het maken en doorrekenen van businesscases in Excel is voor jou geen probleem. Kennis van duurzame energie en/of energiebesparing geniet de voorkeur. Het lijkt je leuk om projectmatig te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team met een informele werksfeer. Je wordt ondersteund en begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS Energie-advies biedt een marktconform salaris en een prestatieafhankelijke bonus.

Reageren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Mail of bel dan met Dr. Ir. René Cornelissen (directeur) via 0570-667000 of info@ccsenergieadvies.nl. Of maak kennis via onze website www.ccsenergieadvies.nl.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief