Vacature: Consultant Duurzame Energie (32-40 uur)

Vacature: Consultant Duurzame Energie (32-40 uur)

Zie jij jezelf als Consultant verder ontwikkelen bij een hoogwaardig energieadviesbureau?

Wij zoeken een enthousiaste collega (schoolverlater/beperkte werkervaring) die zich wil inzetten voor duurzame energie, zowel in de Gebouwde Omgeving als in de Agrarische sector.

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie.  CCS Energie-advies (CCS) biedt haar klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. In de Agrarische sector begeleiden wij klanten om middels een vergistingsproces mest om te zetten in hernieuwbaar gas, elektriciteit en/of warmte. In de Gebouwde Omgeving begeleiden wij bedrijven en overheden bij het nemen van de juiste maatregelen om energie te besparen en energie duurzaam te produceren. Deze diensten betreffen zowel het voldoen aan wettelijke kaders (diverse scans), als het samen opstellen en realiseren van duurzaamheidswensen.

Zowel de snelle ontwikkeling van biogas-HUBs (meerdere aaneengesloten vergisters op één gasleiding) als de werkdruk binnen het team Gebouwde Omgeving vraagt om uitbreiding in de bezetting. De teams hanteren een systematische aanpak, waarbij er veel ruimte is voor creativiteit en het bedenken (en ontwikkelen) van energie-innovaties.

Wat ga jij doen? Je werkzaamheden behelzen o.a.:

  • Het uitvoeren en begeleiden van duurzame energieprojecten bij verschillende bedrijven en marktsegmenten; van inventarisatie tot realisatie.
  • Samenwerking met toonaangevende partners in zowel binnen- als buitenland, zoals kennisinstellingen (TNO), overheden (gemeentes, provincies, rijksoverheid en Europese Unie), bedrijfsleven (MKB-ers, installateurs, energiemaatschappijen), scholen (Saxion, Munster, WUR) en natuurlijk je collega energieconsultants van CCS.
  • Het ontwikkelen van nieuwe energieconcepten, energietools en platforms, veelal in Europese context.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt inmiddels een afgeronde HBO/WO-opleiding (werktuigbouw, technische bedrijfskunde, agrotechnologie). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Het maken en doorrekenen van businesscases in Excel is voor jou geen probleem. Het lijkt je leuk om projectmatig te werken. Maar bovenal… je hebt passie voor duurzame energie en/of energiebesparingen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een veelzijdige functie in een leuk en gedreven team met een informele werksfeer. Je wordt ondersteund en begeleid door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris en een prestatieafhankelijke bonus.

Reageren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dr. Ir. René Cornelissen op tel. 0570-667000. Jouw CV met brief kun je e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief