Vacature Consultant Energie

Vacature Consultant Energie

Wie zijn wij?

CCS Energie-advies is een innovatief en hoogwaardig energie-adviesbureau. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Tot onze kernactiviteiten behoren energiebesparing in de gebouwde omgeving, biomassavergisting in de agrarische sector en het ontwikkelen van nieuwe biobrandstoffen. Hierbij begeleiden wij onze klanten van idee tot oplevering van de geadviseerde installaties. Dit doen wij door een systematische aanpak en met veel creativiteit in een informele setting.

Wat zoeken wij?

CCS Energie-advies is voor de uitbreiding van haar team op zoek naar een nieuwe collega op het gebied van energie. Wij staan voor innovatieve en grensverleggende opties, die realiseerbaar zijn. Zo hebben wij op biogas gebied een installatie ontwikkeld om op boerderijschaal uit mest groen gas te maken. In de gebouwde omgeving hebben wij het bij het eerste pand aan de PC Hooftstraat in Amsterdam een systeem gebouwd om energie uit de bodem te gebruiken voor het koelen en verwarmen van de winkel plus de bovenwoningen. Wij zoeken iemand die deze projecten met ons verder wil uitrollen.

Wat ga je doen?

Het motto van CCS is: Duurzaamheid wordt realiteit. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die hieraan wil meewerken. CCS is actief op het gebied van WKK, biomassa en warmte en je zult werkzaam zijn op de volgende terreinen:
• het uitvoeren en begeleiden van duurzame energieprojecten
• Het uitvoeren van energiebesparingsprojecten.
• het ontwikkelen van nieuwe energieconcepten (zoals rijden op biogas en mestraffinage)
• het opzetten, coördineren en uitvoeren van Europese projecten

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een wetenschappelijke opleiding met een achtergrond in techniek (werktuigbouwkunde is een pré) of een hoger beroepsopleiding met enige jaren werkervaring. Kennis van duurzame energie en/of energiebesparing geniet de voorkeur. Het lijkt je leuk om projectmatig te werken. Zowel schriftelijk als mondeling goed kunnen communiceren is een vereiste.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie waarin je wordt ondersteund en begeleid door ervaren consultants. Naast de technische inhoud krijg je te maken met alle andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS biedt een marktconform salaris en een prestatieafhankelijke bonus. Daarnaast bieden wij een informele werksfeer.

Reageren?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Dr. Ir. René Cornelissen (directeur) op tel. +31 (0)570-667000. Jouw CV met brief kun je e-mailen naar info@ccsenergieadvies.nl of sturen naar Postbus 780, 7400 AT Deventer.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief