Energie-advies

Energie-advies

Energie-advies

Middels een energie-advies kan CCS u goed inzicht geven in de mogelijkheden van energiebesparing in uw gebouw(en). In dit advies worden alle mogelijkheden van energiebesparing bepaald.

Om het advies zo nauwkeurig mogelijk te kunnen geven heeft CCS een eigen software tool ontwikkeld. Dit unieke softwarepakket brengt de energieprestatie van een gebouw in beeld. Het berekent wat een gebouw theoretisch aan energie zou moeten gebruiken en vergelijkt de uitkomst met het daadwerkelijke energieverbruik. Daarnaast wordt het verbruik vergeleken met het gemiddelde verbruik van soortgelijke gebouwen.

Met een druk op de knop krijgt u een uitgebreid rapport met maatregelen, waaruit besparingsopties worden samengesteld die afgestemd zijn op het gebouw en de gebruikte installaties. Er kan een selectie gemaakt worden op basis van energiebesparing of terugverdientijd.

De kosten van het energie-advies zijn meestal erg snel terug te verdienen door het uitvoeren van een paar eenvoudige maatregelen met een snelle terugverdientijd, zoals het optimaliseren van instellingen voor de verwarming. Met dit advies wordt tevens voldaan aan het onderzoek conform de Wet Milieubeheer.

Alle werkgebieden

Contactpersoon Energie-advies

ing. Stef Lomans

ing. Stef Lomans

Teamleider Gebouwde Omgeving

Lees meer

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

    Inschrijven voor onze nieuwsbrief

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

    Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief