MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp is in Nederland dè online doe-het-zelf scan voor het mkb. Voor de ontwikkeling van deze scan is CCS Energie-advies een samenwerking aangegaan met VNO-NCW midden en verschillende organisaties uit 3 andere EU-landen (Italië, Polen en Spanje).

Inzicht in uw energieverbruik

Door het invullen van de MKB Energy CheckUp krijgt u direct inzicht in uw energieverbruik én hoeveel energie u verbruikt in vergelijking tot branchegenoten uit uw sector. Wij delen uw energiegebruik op in categorieën, zodat u komt te weten hoeveel procent van uw energie u gebruikt voor bijvoorbeeld verlichting. Bovendien krijgt u, naast alle andere besparingsadviezen, ook advies op maat over de wettelijke erkende maatregelen die u kunt toepassen om uw bedrijf energiezuinig te maken.

Wat zijn de wettelijke erkende maatregelen voor het mkb

De wettelijke ‘Erkende Maatregelen’ zijn besparingsmaatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen. Deze maatregelen maken het voor ondernemers makkelijker om energie en kosten te besparen. Een bedrijf dat deze maatregelen toepast voldoet aan de wettelijke verplichting om energie te besparen.

Direct offerte van een door u geselecteerde installateur

Om snel inzicht te krijgen in de kosten van de te implementeren besparingsmaatregelen hebben wij het nog eenvoudiger gemaakt. U kunt na het invullen van de scan direct via de website in contact komen met één of meerdere, door u zelf te selecteren, onafhankelijke installateurs.

Meer weten of de scan invullen

Op de website van MKB Energy CheckUp vindt u actuele informatie over energiebesparing, subsidies, en informatie over de scan compleet met handige downloads.

Direct door naar de scan

Alle werkgebieden

Contactpersoon MKB Energy CheckUp

ing. Stef Lomans

ing. Stef Lomans

Teamleider Gebouwde Omgeving

Lees meer

Direct contact

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief