Biogasscan

Biogasscan

Heeft u interesse in een biovergistinginstallatie en bent u benieuwd of deze binnen uw bedrijf past? Om inzicht te krijgen in uw situatie en de haalbaarheid kunt u kosteloos gebruik maken van de Biogasscan.

Hoe werkt de Biogasscan

Er zijn twee biogas scans voor u beschikbaar, grootschalige biogasinstallaties (>25.000 ton/jaar) en boerderijschaalinstallaties.

Op eenvoudige wijze berekent u, met de juiste Biogasscan, online de haalbaarheid van een biovergister in uw specifieke bedrijfssituatie. De resultaten van de scan zijn onder andere de investering, kosten en opbrengsten van de biogasinstallatie voor de scenario’s warmte, WKK en groengas.

Geeft de scan een positieve uitkomst, en bent u geïnteresseerd in uw eigen biovergister of heeft u al concrete plannen? De consultants van CCS Energie-advies zijn gespecialiseerd in het implementeren van vergistingsinstallaties in de bedrijfsvoering van uw onderneming, het aanvragen van subsidies en alle benodigde vergunningen.

Overigens geeft de Biogasscan slechts een indicatie. Mochten de uitkomsten negatief zijn, dan betekent dat niet dat een vergistingsinstallatie niet rendabel is. Een consultant van CCS Energie-advies kan zich verdiepen in uw situatie en mogelijke oplossingen aandragen om toch tot een positieve uitkomst te komen.

Bio Energy Farm
Grootschalige biogasinstallatie

Download de biogasscan
Bio Energy Farm 2
Biogasinstallatie op boerderijschaal

Start de online scan

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief