Werken bij CCS

Werken bij CCS

CCS is een innovatief en hoogwaardig energie-adviesbureau. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Dit kunnen wij enkel aanbieden door de inzet van ons innovatieve en hoogwaardige team.

Wil jij ook betrokken zijn bij innovatieve en hoogwaardige projecten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie en ben jij van mening dat wij jouw kennis en vaardigheden goed kunnen gebruiken als aanvulling op ons team? Stuur dan jouw CV en motivatie aan info@ccsenergieadvies.nl

Om haar doel te verwezenlijken is CCS afhankelijk van haar medewerkers. Dit zijn mensen met een passie voor duurzaamheid. Om deze passie in realiteit om te zetten vraagt CCS het volgende van haar mensen:

– een professional op het vakgebied te zijn;
– grensverleggend en innovatief;
– verantwoordelijk voor behaalde kwaliteit en resultaten;
– Het vertegenwoordigen van het gedachtegoed van CCS en actief vermarkten van onze innovatieve oplossingen.

Vacature(s):

Momenteel hebben wij geen vacatures.

Open sollicitatie
Wanneer er geen (geschikte) vacatures op onze website staan, komen wij toch graag met kandidaten in contact die belangstelling hebben voor ons bedrijf. Een open sollicitatie wordt met belangstelling gelezen. Bij dezen nodigen wij je graag uit om te reageren via info@ccsenergieadvies.nl of contact met ons op te nemen via +31(0)570-667000.

*Acquisitie naar aanleiding van het bovenstaande stellen wij niet op prijs.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief