Stages

Bij CCS hebben wij regelmatig interessante en uitdagende stage opdrachten. Ben jij op zoek naar een stageplek op het gebied van duurzame energie en innovatie? Neem dan contact met ons op via info@ccsenergieadvies.nl of bel naar +31 (0)570-667000. Heb jij zelf een goed idee voor een stageopdracht maar staat deze niet in de lijst hieronder, mail dan jouw open sollicitatie aan ons.

De volgende stageonderwerpen hebben wij open staan:

 

*Circulaire economie voor eiwitproductie op de boerderij door middel van eendenkroos.

*Engineering mestraffinage/biogas projecten.

*Businesscase onderzoek / marktanalyse van onze duurzame energie technologieën in het buitenland.

*MKB Energy CheckUp: Energiebesparing en tool ontwikkeling voor de mobiliteitsbranche

 

Wij stellen u graag voor aan onze (huidige) stagiaires:

Wessel

Wessel

Stagiaire

Mijn naam is Wessel, bachelor student Chemische Technologie aan de Hogeschool van Utrecht. Als afstudeerstagiaire ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie van de nieuwe innovatieve mestraffinage-installatie ontwikkeld door CCS. Hierbij zal ik verschillende metingen doen aan de installatie. Op basis van mijn bevindingen worden er uiteindelijk suggesties voor verbeteringen aan de installatie voor volgende klanten gegeven.

hogeschool-utrecht-logo-onderwijsinstelling1
Marysia

Marysia

Stagiaire

Hai, mijn naam is Marysia, masterstudent Sustainable Energy Technology aan de Universiteit Twente. In mijn stage werk ik aan de toevoeging van de (Erkende Maatregelen Lijst) sector meubel en hout voor de MKB Energy CheckUp en de terugverdientijden voor de maatregelen, die deze sector moet naleven.

print
Eduardo

Eduardo

Stagiaire

My name is Eduardo Reina, bachelor student in electrical and electronic engineering. My thesis project consists of the design and implementation of an autonomous control system for a duckweed pond installation. Duckweed, grown in ponds, absorbs nutrients from the manure added to the water. When the camera detects the ponds are full, water will be pumped into one side of the ponds while on the other side, a  conveyor belt will collect the duckweed, which will be later used as (animal) fodder.

1280px-saxion_university_of_applied_sciences_logo-svg