Geslaagde viering 25-jarig jubileum CCS

Geslaagde viering 25-jarig jubileum CCS

Donderdag 1 december was het zover. Een feestelijke en inspirerende bijeenkomst om het 25-jarig jubileum van CCS Energie-advies te vieren met het team en relaties.

Er is volop voorbereid om de bijeenkomst tot een succes te maken. Het kantoor is omgebouwd met statafels, podium, tv-schermen, een kleine informatiemarkt en een bar inclusief catering en versnaperingen.

Er is een mooie opkomst en nadat er wat is gepraat en iedereen is voorzien van koffie of thee, wordt de bijeenkomst gestart met een kort welkomstwoord. Vervolgens vertelt Richard van Leeuwen, Lector Duurzame Energievoorziening Saxion, over de weg van een nieuw evenwicht naar een duurzaam energiesysteem. Afsluitend vertelt René Cornelissen, Directeur en oprichter CCS, over de geschiedenis van CCS in de afgelopen 25 jaar en opent de borrel en informatiemarkt.

Wij kijken terug op een feestelijke en inspirerende bijeenkomst en willen iedereen bedanken voor hun komst. We kijken uit naar een productief nieuw jaar en de voortzetting van onze samenwerking.

Over dit artikel

16 december 2022 / Auteur: Dr. Ir. René Cornelissen

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief