Nieuwe Energiedag Oost Nederland 2021

Nieuwe Energiedag Oost Nederland 2021

Beon

Kennisdeling brengt ons vooruit en verder. Daarom organiseert Stichting BEON ook dit jaar weer de Nieuwe Energie Dag Oost-Nederland. Tijdens dit evenement komen deelnemers, relaties, samenwerkingspartners uit Overijssel en Gelderland en andere geïnteresseerden bijeen om kennis te delen op het gebied van duurzame energieopwekking.

Netwerken in energietransitie

Het thema van de Nieuwe Energie Dag Oost-Nederland is ‘Netwerken in energietransitie’. Op deze dag laat BEON de resultaten zien die afgelopen periode zijn behaald. Ook bespreken ze aan de hand van aansprekende voorbeelden en concrete plannen hoe we de energietransitie verder kunnen brengen. De verduurzaming van gas-, warmte- en elektriciteitsnetten met nieuwe initiatieven staat hierbij centraal. Zo is er bijvoorbeeld speciale aandacht voor productie van groen gas door middel van vergisting op boerderijschaal. Ben je hierin geïnteresseerd, lees dan ook eens over onze eigen Bio-Up.

Het programma bestaat uit een aantal excursies op 15 oktober 2021 en een webinar op 4 november 2021. Bekijk hier het programma of meld je gelijk aan.

 

Over dit artikel

7 oktober 2021 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief