Recordopbrengsten zonne-energie verwacht

Recordopbrengsten zonne-energie verwacht

Het was een fantastische zomer. Voor eigenaren van zonnepanelen bij uitstek: zij hebben niet alleen genoten van de hoge temperaturen en de zonuren, maar zitten er dankzij de recordproductie van hun zonnepanelen ook financieel warmpjes bij. De herfst is begonnen, tijd voor de najaarsronde SDE+. Hoewel de SDE+ bedragen voor zon dalen, liggen er nog steeds enorme kansen voor bedrijfspanden, stallen, en zonneparken op akkers of braakliggend terrein.

Profiteren van zonne-energie is simpel. Weinig onderhoud, minimale arbeid en stabiele inkomsten. Om daartoe te komen moeten een aantal zaken uitgezocht zijn. De aansluitkosten bij verzwaring van de elektrische aansluiting en mogelijke meerkosten ten opzichte van de huidige periodieke aansluitkosten bij overstap van kleinverbruik- naar grootverbruiksaansluiting, zijn daarbij vaak een belangrijk knelpunt.

CCS Energie-advies zoekt graag met u uit of zonne-energie in uw situatie aantrekkelijk is. Bij een positief resultaat biedt CCS Energie-advies u meerdere opties het systeem te realiseren en financieren. Zo profiteert u optimaal van de toenemende zonuren. Ook helpt u de CO2 uitstoot te verlagen door nieuwe recordhoeveelheden zonne-energie op te wekken.

Neem voor meer informatie contact op met Gijs van Pruissen via vanpruissen@ccsenergieadvies.nl

Over dit artikel

9 oktober 2018 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief