Financiering en exploitatie

Financiering en exploitatie

Dakhuur en grondhuur

Indien u niet zelf wenst te investeren kan CCS ook de gehele exploitatie op zich nemen. Uitgangspunt daarbij is dat u, afhankelijk van uw wens, zo volledig mogelijk wordt ontzorgd. U ontvangt dan een huur voor het beschikbaar stellen van uw dak of grond.  CCS zorgt voor de aanleg van de installatie, is daarvan eigenaar en neemt dan de investering en financiering voor haar rekening. Ook regelen we het contact met de netbeheerder en de eventueel benodigde netverzwaring.

In de regel zal CCS voor het project een SDE subsidieaanvraag doen. Omdat u zelf dakeigenaar blijft, vragen we daarbij van u een eigenaarsverklaring.

Bij de levering en de montage van de zonnepanelen werkt CCS samen met vaste partners waardoor een constante kwaliteit wordt geborgd. Uw dakconstructie of grond wordt daarbij niet noemenswaardig aangepast. Daardoor blijft, ook na verwijdering van de zonnepanelen in de toekomst, de oorspronkelijke functie intact.

In de afspraken die we met u maken worden ook de verzekering van het dak en het onderhoud van de installatie meegenomen.

Contact

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor dak- of grondhuur te bespreken.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief