CCS in het nieuws met project Biogas Hoge Hexel

CCS in het nieuws met project Biogas Hoge Hexel

Eind 2021 leverden we het project Biogas Hoge Hexel op. Met het oog op de energietransitie en de verduurzaming van de landbouw, behaalde dit project meerdere keren de media. Hieronder vind je een overzicht van de vermeldingen.

Biogas Hoge Hexel in dagblad Tubantia

Het varkensbedrijf van Willy Tijs heeft de grootste mono-mestvergister van Nederland op varkensmest en produceert groen gas waarmee zo’n 240 huishoudens verwarmd worden. Dit bleef ook in de media niet onopgemerkt. Dagblad Tubantia nam een kijkje bij Biogas Hoge Hexel en sprak daar met Willy Tijs en René Cornelissen (CCS) over hoe een vergister werkt en wat hij zoal oplevert.

Aandacht voor Hoge Hexel op Boerderij.nl

Ook vakblad Boerderij besteedde op haar online platform aandacht aan de vergister in Hoge Hexel. Zij schreven een uitgelicht artikel over hoe zuivere varkensmest 240 huishoudens van groen gas voorziet. Wil je liever met eigen ogen zien hoe de vergister werkt? Bekijk dan ook eens het filmpje dat ze hierover maakten.

Meer weten over dit project?

Op onze speciale projectpagina over Biogas Hoge Hexel vind je alle informatie over dit project. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met onze specialisten.

 

Over dit artikel

22 februari 2022 / Auteur:

Alle nieuwsberichten

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak hieronder een keuze.

Digitale nieuwsbrief Hardcopy nieuwsbrief